Instagram Facebook

Tack för 2018 <3
Vi ses igen 2019!

Halmstad Samir & Victor, På scen 14.00
Samir & Victor, På scen 14.00

Sommaren 2014 släppte dom sin dunderhit ”Success”. Låten toppade direkt Spotify + iTunes & gick in direkt som nummer ett på Sveriges Radio Digilista. Succén var ett faktum! 2015 deltog Samir & Viktor i Melodifestivalen med bidraget “Groupie”. En fartfylld låt som handlar om att alla ska med och att vi är starkare tillsammans! Låten tog sig via andra chansen till finalen i Friends Arena och har blivit en av de största hitsen utanför tävlingen!

Halmstad Bamse och Lova sjunger & dansar
Bamse och Lova sjunger & dansar

Att Bamse och häxans dotter Lova tycker om sång och dans är ingen hemlighet och de vill gärna att alla är med! Tillsammans med publiken bjuds det på kända barnsånger och rörelser för hela kroppen. Det kommer bli omöjligt att sitta still!

Under 20 minuter bjuds det på klassiker som Huvud, axlar, knä och tå, Blinka lilla stjärna och Imse vimse sprindel och en hel potpurri av andra välkända barnlåtar. Alla kan vara med, stora som små, och efter sångstunden är det Meet n’ Greet med karaktärerna, kanske vill ni passa på att få en bild eller två tillsammans?

Halmstad Greta gris - Meet and greet (vid sidan om scenen)
Greta gris - Meet and greet (vid sidan om scenen)

Vid sidan om scenen: kl 12, 13.30 och 15.30

Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med Mamma Gris, Pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig, med det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar! Succéserien från England nådde Skandinavien för ett par år sedan och hade sitt stora genombrott 2017. 2018 blir ett stort år för Peppa i Sverige! En otroligt omtyckt figur, populär med både pojkar och flickor och snart kommer hon på långfilm! © ABD Ltd./Ent. One UK Ltd 2017

Halmstad Cirkusshow - workshop för barn
Cirkusshow - workshop för barn

Richard Ljungman är inte bara världsrekordhållare i balansering (ett rekord som han slog inför 450 milj kineser) han är även sveriges enda professionella cirkusartist med lärarlegitiomation. Du finner honom i guiness rekordbok och hos oss på alla våra Barnens dag.

Vi får shower på scen, balansering, jonglering, spikmatta, fakirkonster m.m Efteråt får barnen själva prova på bland annat jonglering, balansering, snurra tallrikar, ligga på spikmatta och gå på lina.

Halmstad Superherorun - Superhjälteloppet
Superherorun - Superhjälteloppet

Superherorun (ingår i entrépriset) gästar i sommar exklusivt Barnens dag turnén. Alla barn som springer hinderbanan är vinnare och får diplom! Vi uppmanar både föräldrar och barn att klä ut sig till superhjältar (inget måste). Alla som springer utklädda till sin superhjälte får även en riktigt medalj! Hinderbanan är till för alla och det är OK som förälder att hjälpa sitt barn igenom den.

Halmstad Hoppborgar/slides/lekland
Hoppborgar/slides/lekland

Hoppborgar/slides/lekland i många olika utförande finns alltid på våra områden, Leken i dom ingår i entrén och borgarna övervakas av personal. Men det är alltid viktigt att även ni som föräldrar har koll på era barn när dom är i och kring våra uppblåsbara aktiviteter.

Halmstad Agnes Frisk, På scen 13.45
Agnes Frisk, På scen 13.45

Agnes debuterade som 7-åring, fick skivkontrakt när hon var 11år, och nu 12 år gammal inledde hon året med Bingolotto.
Kika gärna in på hennes hemsida: agnesfrisk.com

Halmstad Ason Bson Cson
Ason Bson Cson

Trollkarlen Ason Bson Cson från Göteborg är dubbel svensk mästare i barntrolleri. Han bjuder alla barnen att skratta och vara med i en rolig föreställning. Tempo, spänning och glada färger är precis vad barnen vill ha och tänk att alla får hjälpa till med trolleriet. Med sina roliga trollkonster, sitt häftiga buktaleri och sina färgglada ballongfigurer har han fått barn att skratta i snart femton år.

Halmstad Jollyroom - Inomhusområde
Jollyroom - Inomhusområde

”Studsa runt i hoppborgar, chilla på en saccosäck och var med i flera spännande tävlingar! I vårt härliga lekområde har Jollyroom bunkrat upp med massor av roligheter för alla kids och vuxna.

Halmstad NICK´S bjussar på en glasskula!
NICK´S bjussar på en glasskula!

Det svenska livsmedelsföretaget NICK'S finns på plats vid entréområdet för att bjuda alla besökare på en glasskula var. Välj mellan de fyra glass-smakerna Gammaldags vanilj, Choklad, Gräddkola med choklad och Citrondröm med hallon som lanserades så sent som i våras. Glassen innehåller inget tillsatt socker och är sötad med en naturlig sötningsmix som främst består av stevia (Steviolglykosider) och söta fibrer (Polydextos). Snällt för båda blodsocker och mage och är en glassig stämningshöjare under ditt besök på Barnens Dag!

Läs gärna mer på: www.nicks.se

Halmstad Pontus Rasmusson
Pontus Rasmusson

Pontus Rasmusson är en uppcoming artist med tiotusentals fans och följare på sina sociala medier. Pontus kommer ni kunna se live och träffa på Barnens Dag i år så gör er redo genom att lyssna på hans låtar på Spotify eller häng med i hans vardag på Instagram: @PontusRasmusson

Halmstad SF - Kids - Skattjakt + 2 fria månader playtjänst!!
SF - Kids - Skattjakt + 2 fria månader playtjänst!!

SF - Kids - Skattjakt + 2 fria månader playtjänst!!
Passa på att gå på vår spännande skattjakt med Kapten Svartskägg och svara på frågor om våra karaktärer i tjänsten och vinn fina priser!

1:a pris – 12 månader kostnadsfritt SF Kids Play + 4 biobiljetter till
Lasse Maja – Det första mysteriet samt 5 st valfria hyrfilmer på SF Anytime (sfanytime.com)
2:a pris – 10 st valfria hyrfilmer på SF Anytime (sfanytime.com)
3:e pris – 5 st valfria hyrfilmer på SF Anytime (sfanytime.com)

SF KIDS PLAY bjuder på 2 månader fritt tittande!*

Med SF Kids Play kan hela familjen återupptäcka filmer och serier som vi vuxna älskade när vi var barn, samtidigt som barnen hittar sina nya favoriter. Den enkla designen gör det lätt att navigera och med offline-läget kan barnen se den nya filmen eller favoritserien var ni än befinner er. Med smarta föräldrakontroller kan du påverka tittandet.
SF Kids Plays trygga, roliga och barnvänliga app finns för dator, mobil, surfplatta och Apple TV (senaste versionen).
*gäller endast nya kunder till SF Kids Play.

SPONSORER

Kungsbacka
Kungsbacka
Kungsbacka
Kungsbacka

KONTAKT

B L I   S E D D   A B

robert@blisedd.se

Facebook

Bli sedd