Instagram Facebook

 Tack för en magisk helg i Helsingborg <3
Besöksrekord och allt :) 

Halmstad Sean banan, På scen 14.00 Lördagen
Sean banan, På scen 14.00 Lördagen

Sean Banan behöver knappast presenteras närmare för den stora allmänheten. Komikern, skådespelaren, sångaren och dansaren från Göteborg har dragit storpublik till alla familjeevenemang varje gång han åkt på turné. I sommar kommer han åka ut på vägarna med sin lekfulla scenshow och kommer återigen framföra alla sina hits ”Skakarumpa!” ”Copacabanana”, ”Sean den förstebanan” och ”Gamers”.

Halmstad Samir & Victor, På scen 14.00 Söndagen
Samir & Victor, På scen 14.00 Söndagen

Sommaren 2014 släppte dom sin dunderhit ”Success”. Låten toppade direkt Spotify + iTunes & gick in direkt som nummer ett på Sveriges Radio Digilista. Succén var ett faktum! 2015 deltog Samir & Viktor i Melodifestivalen med bidraget “Groupie”. En fartfylld låt som handlar om att alla ska med och att vi är starkare tillsammans! Låten tog sig via andra chansen till finalen i Friends Arena och har blivit en av de största hitsen utanför tävlingen!

Halmstad Bamse & Lova sjunger & dansar, På scen 15.00 Lördag
Bamse & Lova sjunger & dansar, På scen 15.00 Lördag

Att Bamse och häxans dotter Lova tycker om sång och dans är ingen hemlighet och de vill gärna att alla är med! Tillsammans med publiken bjuds det på kända barnsånger och rörelser för hela kroppen. Det kommer bli omöjligt att sitta still!

Under 20 minuter bjuds det på klassiker som Huvud, axlar, knä och tå, Blinka lilla stjärna och Imse vimse sprindel och en hel potpurri av andra välkända barnlåtar. Alla kan vara med, stora som små, och efter sångstunden är det Meet n’ Greet med karaktärerna, kanske vill ni passa på att få en bild eller två tillsammans?

Halmstad Superherorun - Superhjälteloppet!
Superherorun - Superhjälteloppet!

Superherorun (ingår i entrépriset) gästar i sommar exklusivt Barnens dag turnén. Alla barn som springer hinderbanan är vinnare och får diplom! Vi uppmanar både föräldrar och barn att klä ut sig till superhjältar (inget måste). Alla som springer utklädda till sin superhjälte får även en riktigt medalj! Hinderbanan är till för alla och det är OK som förälder att hjälpa sitt barn igenom den.

Halmstad Greta gris
Greta gris

Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med Mamma Gris, Pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig, med det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar! Succéserien från England nådde Skandinavien för ett par år sedan och hade sitt stora genombrott 2017. 2018 blir ett stort år för Peppa i Sverige! En otroligt omtyckt figur, populär med både pojkar och flickor och snart kommer hon på långfilm! © ABD Ltd./Ent. One UK Ltd 2017

Halmstad Cirkus-workshop
Cirkus-workshop

Richard Ljungman är inte bara världsrekordhållare i balansering (ett rekord som han slog inför 450 milj kineser) han är även sveriges enda professionella cirkusartist med lärarlegitiomation. Du finner honom i guiness rekordbok och hos oss på alla våra Barnens dag.

Vi får shower på scen, balansering, jonglering, spikmatta, fakirkonster m.m Efteråt får barnen själva prova på bland annat jonglering, balansering, snurra tallrikar, ligga på spikmatta och gå på lina.

Halmstad Cartoon Network besöker oss i sommar!
Cartoon Network besöker oss i sommar!

Vet du vad dina favoritfigurer från Cartoon Network gör när de har sommarlov?

De kommer ut till dig på Barnens Dag! I år kan du uppleva många av de kända figurerna från tv när Cartoon Network besöker oss i sommar. Kom och se shower med knasiga Finn och Jake från Äventyrdags, den tuffa Ben 10 och hans aliens och de coola Powerpuff pinglorna.

Efter showerna kommer du också kunna ta en bild ihop med figurerna, ge dem en kram eller kanske en high five.

Halmstad My little Pony - Show + meet & greet
My little Pony - Show + meet & greet

Pinky Pie och Twilight Sparkle besöker oss exklusivt denna dag. Det blir sång och dans från scenen och sedan en massa meet and greet på området.
Dom har även med sig sitt stora äkta slott till oss denna dag. Här kan man prova en vacker My little pony klänning och självklart även leka med dom söta My little pony leksakerna.

Det är stort och få My little pony på besök då dom väldigt sällan är ute på vägarna...

Halmstad Hoppborgar i mängder
Hoppborgar i mängder

Hoppborgar/slides/lekland i många olika utförande finns alltid på våra områden, Leken i dom ingår i entrén och borgarna övervakas av personal. Men det är alltid viktigt att även ni som föräldrar har koll på era barn när dom är i och kring våra uppblåsbara aktiviteter.

Halmstad Agnes Frisk, På scen 13.45 båda dagarna
Agnes Frisk, På scen 13.45 båda dagarna

Agnes debuterade som 7-åring, fick skivkontrakt när hon var 11år, och nu 12 år gammal inledde hon året med Bingolotto.
Kika gärna in på hennes hemsida: agnesfrisk.com

Halmstad Prova -på aktiviteter
Prova -på aktiviteter

Olika aktiviteter finns på plats.. 

Halmstad Jollyroom - Inomhusområde
Jollyroom - Inomhusområde

”Studsa runt i hoppborgar, chilla på en saccosäck och var med i flera spännande tävlingar! I vårt härliga lekområde har Jollyroom bunkrat upp med massor av roligheter för alla kids och vuxna.

Halmstad SF - Kids - Skattjakt + 2 fria månader playtjänst!!
SF - Kids - Skattjakt + 2 fria månader playtjänst!!

SF - Kids - Skattjakt + 2 fria månader playtjänst!!
Passa på att gå på vår spännande skattjakt med Kapten svartskägg och svara på frågor om våra karaktärer i tjänsten och vinn fina priser!

1:a pris – 12 månader kostnadsfritt SF Kids Play + 4 biobiljetter till
Lasse Maja – Det första mysteriet samt 5 st valfria hyrfilmer på SF Anytime (sfanytime.com)
2:a pris – 6 månaders kostnadsfritt SF kids play +10 st  hyrfilmer på SF Anytime (sfanytime.com)
3:e pris – 3 månaders kostnadsfritt SF kids play +5 st hyrfilmer på SF Anytime (sfanytime.com)  

SF KIDS PLAY bjuder på 2 månader fritt tittande!*

Med SF Kids Play kan hela familjen återupptäcka filmer och serier som vi vuxna älskade när vi var barn, samtidigt som barnen hittar sina nya favoriter. Den enkla designen gör det lätt att navigera och med offline-läget kan barnen se den nya filmen eller favoritserien var ni än befinner er. Med smarta föräldrakontroller kan du påverka tittandet.
SF Kids Plays trygga, roliga och barnvänliga app finns för dator, mobil, surfplatta och Apple TV (senaste versionen).
*gäller endast nya kunder till SF Kids Play.

Halmstad Arnbergs Dansstudio
Arnbergs Dansstudio

Arnbergs Dansstudio kommer och uppträder hos oss under söndagen med sin show Sommarfilmer!
Kom och se Sveriges bästa dansstudio!!!

Halmstad Ason Bson Cson
Ason Bson Cson

Vår grymma konferencier och Trollkarl!

Trollkarlen Ason Bson Cson från Göteborg är dubbel svensk mästare i barntrolleri. Han bjuder alla barnen att skratta och vara med i en rolig föreställning. Tempo, spänning och glada färger är precis vad barnen vill ha och tänk att alla får hjälpa till med trolleriet. Med sina roliga trollkonster, sitt häftiga buktaleri och sina färgglada ballongfigurer har han fått barn att skratta i snart femton år.

Halmstad NERF Område
NERF Område

Hasbros succé NERF besöker oss denna dag!
Här kommer man kunna känna, klämma och prova mängder med leksaker från det kända varumärket.
Dom sätter upp flera prickbanor där man kan testa sina färdigheter, ute på området kommer det även och blåsas upp en stor NERF bana.

Halmstad Pettson och Findus På scen 15.30 Lördagen
Pettson och Findus På scen 15.30 Lördagen

''En räv stryker runder i trakten och Pettsons granne Gustavsson vill skjuta den. Men Pettson och Findus tycker det är en väldigt dålig idé. Men för hönornas skull så måste ju räven bort från gården och Pettson och Findus försöker komma på ett sätt att skrämma iväg räven!''

Halmstad Clownen Cito från Helsingborgs vintercirkus
Clownen Cito från Helsingborgs vintercirkus

Cito gör gästspel båda dagarna med sin clownshow. Se honom även på Helsingborgs Vintercirkus 24 januari - 3 februari 2019 på Sofiero.  www.helsingborgvintercirkus.se

Halmstad Play-Doh Område
Play-Doh Område

Låter inte ett område där man kan få leka med Play -Doh som ett ställe man vill besöka!? Det bjuds upp till dans med en massa Produkter från det välkända varumärket. Lek, skapa och ha kul, precis som det ska vara en dag hos oss.

SPONSORER

Helsingborg
Helsingborg
Helsingborg
Helsingborg
Helsingborg
Helsingborg
Helsingborg
Helsingborg
Helsingborg

KONTAKT

B L I   S E D D   A B

robert@blisedd.se

Facebook

Bli sedd