Instagram Facebook

Helgen 1:a och 2:a juni 2019 hyr vi hela Halmstads Äventyrsland och allt dess innehåll för och skapa en GIGANTISK barnhelg tillsammans med er. Som vanligt på barnensdag ingår allt efter att man har löst sin entré. Så denna helg kommer ni och kunna njuta av allt vårt innehåll + allt innehåll som redan finns på plats inne i parken för en och samma fördelaktiga entré.   

Halmstad Greta gris - Meet and greet (Figurtältet)
Greta gris - Meet and greet (Figurtältet)

Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med Mamma Gris, Pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig, med det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar! Succéserien från England nådde Skandinavien för ett par år sedan och hade sitt stora genombrott 2017. 2018 blir ett stort år för Peppa i Sverige! En otroligt omtyckt figur, populär med både pojkar och flickor och snart kommer hon på långfilm! © ABD Ltd./Ent. One UK Ltd 2017

Halmstad Pettson & Findus
Pettson & Findus

''En räv stryker runder i trakten och Pettsons granne Gustavsson vill skjuta den. Men Pettson och Findus tycker det är en väldigt dålig idé. Men för hönornas skull så måste ju räven bort från gården och Pettson och Findus försöker komma på ett sätt att skrämma iväg räven!''

Halmstad Ason Bson Cson
Ason Bson Cson

Trollkarlen Ason Bson Cson från Göteborg är dubbel svensk mästare i barntrolleri. Han bjuder alla barnen att skratta och vara med i en rolig föreställning. Tempo, spänning och glada färger är precis vad barnen vill ha och tänk att alla får hjälpa till med trolleriet. Med sina roliga trollkonster, sitt häftiga buktaleri och sina färgglada ballongfigurer har han fått barn att skratta i snart femton år.

Halmstad Bamse & Lova sjunger & dansar
Bamse & Lova sjunger & dansar

Att Bamse och häxans dotter Lova tycker om sång och dans är ingen hemlighet och de vill gärna att alla är med! Tillsammans med publiken bjuds det på kända barnsånger och rörelser för hela kroppen. Det kommer bli omöjligt att sitta still!

Under 20 minuter bjuds det på klassiker som Huvud, axlar, knä och tå, Blinka lilla stjärna och Imse vimse sprindel och en hel potpurri av andra välkända barnlåtar. Alla kan vara med, stora som små, och efter sångstunden är det Meet n’ Greet med karaktärerna, kanske vill ni passa på att få en bild eller två tillsammans?

Halmstad Hoppborgar/slides/lekland
Hoppborgar/slides/lekland

Hoppborgar/slides/lekland i många olika utförande finns alltid på våra områden, Leken i dom ingår i entrén och borgarna övervakas av personal. Men det är alltid viktigt att även ni som föräldrar har koll på era barn när dom är i och kring våra uppblåsbara aktiviteter.

Halmstad Pontus Rasmusson
Pontus Rasmusson

Pontus Rasmusson är en uppcoming artist med tiotusentals fans och följare på sina sociala medier. Pontus kommer ni kunna se live och träffa på Barnens Dag i år så gör er redo genom att lyssna på hans låtar på Spotify eller häng med i hans vardag på Instagram: @PontusRasmusson

Halmstad Karuseller i mängder
Karuseller i mängder

Alla karuseller i parken ingår i vår entré

Halmstad Vattenland
Vattenland

Hela vattenlandet fyllt med aktiviteter ingår i entrén!

SPONSORER

Halmstad
Halmstad
Halmstad
Halmstad
Halmstad
Halmstad
Halmstad
Halmstad

KONTAKT

B L I   S E D D   A B

robert@blisedd.se

Facebook

Bli sedd