Instagram Facebook

Nationaldagen 6:e Juni
intill Nääs Slott i Floda

Öppet: 09.30 - 16.30

Pris: 140 kr förköp via denna länk (släpps 25/4), 160kr på plats.
Alla som fyllt 3år betalar entré.

Scenschema för dagen
-Stor Foodcourt öppen hela dagen-


10.30 Ason Bson Cson

11.00 Endorfin - Dans och rörelse

12.00  Bamse och Lova live på scen

13.00 Greta Gris

13.30 Agnes Frisk

13.45 High 15

14.00 Theoz

15.00 Sean Banan

15.30 Endorfin - Dans och rörelse


Halmstad Ason Bson Cson
Ason Bson Cson

Dagens konferencier & trollkarl Ason Bson Cson
Göteborgaren är dubbel svensk mästare i barntrolleri & bjuder alltid upp till skratt och delaktighet i sina föreställningar.

Tempo, spänning och glada färger! Han vet precis vad barnen vill ha och alla får hälpa till i showen.

Halmstad Theoz - Live på scen
Theoz - Live på scen

Med appen Musical.ly (numera TikTok) hittade Theoz sin digitala dansscen. Över 2,5 miljoner fans följer honom och älskar varje (dans)steg han tar. Videon till ”Het” blev årets mest sedda på Youtube i Sverige 2018 och har nu över 7 miljoner streams. Nu tar han språnget över till de fysiska scenerna och blir artist. Under 2019 kommer vi att få vara med om täta releaser och Theoz är redo att möta publiken.

Halmstad Sean Banan - Live på scen 15.00
Sean Banan - Live på scen 15.00

Kingen glider in...

Sean Banan kommer och skakar rumpa med oss denna nationaldag! Han har bla varit med i melodifestivalen 2 gånger, spelat in filmer och figurerat i mängder av tv-program. Han är även ett stort fenomen på våra social plattformar.

Halmstad High 15 - Live på scen
High 15 - Live på scen

Tjejgruppen som deltog i Talang2017 där dom kom till semifinal och nu senast i Melodifestivalen med sin senaste hit "No Drama", där dom fick över 800 000 röster!!

Ni ser dom Live på vår Scen!

Halmstad Bamse & Lova sjunger & dansar
Bamse & Lova sjunger & dansar

Att Bamse och häxans dotter Lova tycker om sång och dans är ingen hemlighet och de vill gärna att alla är med! Tillsammans med publiken bjuds det på kända barnsånger och rörelser för hela kroppen. Det kommer bli omöjligt att sitta still!

Under 20 minuter bjuds det på klassiker som Huvud, axlar, knä och tå, Blinka lilla stjärna och Imse vimse sprindel och en hel potpurri av andra välkända barnlåtar. Alla kan vara med, stora som små, och efter sångstunden är det Meet n’ Greet med karaktärerna, kanske vill ni passa på att få en bild eller två tillsammans?

Halmstad Greta Gris
Greta Gris

Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med Mamma Gris, Pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig, med det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar! Succéserien från England nådde Skandinavien för ett par år sedan och hade sitt stora genombrott 2017. 2018 blir ett stort år för Peppa i Sverige! En otroligt omtyckt figur, populär med både pojkar och flickor och snart kommer hon på långfilm! © ABD Ltd./Ent. One UK Ltd 2017

Halmstad Agnes Frisk
Agnes Frisk

Agnes debuterade som 7-åring, fick skivkontrakt när hon var 11år, och nu 12 år gammal inledde hon året med Bingolotto. Kika gärna in på hennes hemsida: agnesfrisk.com

Halmstad Pettson & Findus
Pettson & Findus

''En räv stryker runder i trakten och Pettsons granne Gustavsson vill skjuta den. Men Pettson och Findus tycker det är en väldigt dålig idé. Men för hönornas skull så måste ju räven bort från gården och Pettson och Findus försöker komma på ett sätt att skrämma iväg räven!''

Halmstad Träffa familjen Reinhold
Träffa familjen Reinhold

Vinnarna av årets familj 2018 kommer och besöker oss under nationaldagen. Ni kommer hitta dom i anslutning till Theoz signering. Sist dom besökte oss på Barnens dag gjorde dom en video av dagen som fick över 500 000 visningar!

Youtube Familjen Reinhold

Halmstad LEGO - Byggområde för alla åldrar
LEGO - Byggområde för alla åldrar

Mer information kommer

Halmstad Sense - Rit, målning och pysselområde
Sense - Rit, målning och pysselområde

Sense besöker oss denna dag och har med sig mängder med tuschpennor, träfärgpennor och kritor. Här kommer man kunna ta en paus från allt ståhej utanför och bara få pyssla för en stund.  Skapande i en bubbla med ledande produkter, här hyllar vi våra yngre konstnärer helt enkelt.

Halmstad HAGS - Lekområde för de yngre
HAGS - Lekområde för de yngre

HAGS besöker oss under Barnens Dag och bygger upp ett litet lekområde för de yngre ute på områdena. Här kommer man kunna utmana sig själv via lekpaneler, cykla minicykel, använda ecostationen och leka i lekhus. Det kommer även finnas ett par bänkar både för stora och små ifall man skulle vilja vila benen en stund.

Halmstad Superherorun - Superhjälteloppet
Superherorun - Superhjälteloppet

Superherorun (ingår i entrépriset) gästar i sommar exklusivt Barnens dag turnén. Alla barn som springer hinderbanan är vinnare och får diplom & medalj! Vi uppmanar både föräldrar och barn att klä ut sig till superhjältar (inget måste). Hinderbanan är till för alla och det är OK som förälder att hjälpa sitt barn igenom den.

Halmstad Hoppborgar/slides/lekland
Hoppborgar/slides/lekland

Hoppborgar/slides/lekland i många olika utförande finns alltid på våra områden, Leken i dom ingår i entrén och borgarna övervakas av personal. Men det är alltid viktigt att även ni som föräldrar har koll på era barn när dom är i och kring våra uppblåsbara aktiviteter.

Halmstad Prova -på aktiviteter
Prova -på aktiviteter

Det finns massvis med prova på aktiviteter på plats från våra sponsorer. 

Halmstad Rädda Djuren - Klubben
Rädda Djuren - Klubben

Tycker du om djur? Det gör Rädda Djuren-klubben också!
Rädda Djuren-klubbens tält är ett perfekt ställe för alla barn som vill lära sig mer om djur. I tältet kan du göra ett quiz och testa din djurkunskap, och få en låtsastatuering med gulliga och coola djur! Och så kan du läsa tidningar med spännande djurfakta, roliga artiklar och tips på hur just du kan hjälpa till att rädda djuren.
Om du vill få hem klubbens tidningar finns också möjlighet på plats att bli medlem i klubben för 100 kronor, och få ett välkomstpaket med dig hem.

Under Barnens dag kommer också Rädda Djuren-klubbens maskotar förbi och kramas med alla som vill! Eller om du hellre vill dansa lite med dem eller göra en high five så går det också bra såklart. Maskotarna älskar att umgås med barn!”

Halmstad Bubbelstation
Bubbelstation

Bubbabubbles

Kom och utforska såpbubblans gränser med våran super såpbubbel vätska.
Vi gör stora bubbel hav som du sent kommer glömma och du kan även testa att göra den största såpbubblan du någonsin har sett, och sätta såpbubblor inuti den, eller sätta dig i en såpbubbla som är större än dig själv!

SPONSORER

Kungsbacka
Kungsbacka
Kungsbacka
Kungsbacka
Kungsbacka
Kungsbacka
Kungsbacka
Kungsbacka
Kungsbacka

KONTAKT

B L I   S E D D   A B

robert@blisedd.se

Facebook

Bli sedd