Instagram Facebook


Tack för 2019, i höst börjar vi planera för 2020.

Halmstad Ason Bson Cson
Ason Bson Cson

Dagens konferencier & trollkarl Ason Bson Cson

Göteborgaren är dubbel svensk mästare i barntrolleri & bjuder alltid upp till skratt och delaktighet i sina föreställningar.

Tempo, spänning och glada färger! Han vet precis vad barnen vill ha och alla får hjälpa till i showen.

Halmstad Theoz - Live på scen - 14.20
Theoz - Live på scen - 14.20

Med appen Musical.ly (numera TikTok) hittade Theoz sin digitala dansscen. Över 2,5 miljoner fans följer honom och älskar varje (dans)steg han tar. Videon till ”Het” blev årets mest sedda på Youtube i Sverige 2018 och har nu över 7 miljoner streams. Nu tar han språnget över till de fysiska scenerna och blir artist. Under 2019 kommer vi att få vara med om täta releaser och Theoz är redo att möta publiken.

Halmstad Sean Banan - Live på scen 15.00
Sean Banan - Live på scen 15.00

Kingen glider in...

Sean Banan kommer och skakar rumpa med oss denna nationaldag! Han har bla varit med i melodifestivalen 2 gånger, spelat in filmer och figurerat i mängder av tv-program. Han är även ett stort fenomen på våra social plattformar.

Halmstad High 15 - Live på scen - 13.45
High 15 - Live på scen - 13.45

Tjejgruppen som deltog i Talang2017 där dom kom till semifinal och nu senast i Melodifestivalen med sin senaste hit "No Drama", där dom fick över 800 000 röster!!

Ni ser dom Live på vår Scen!

Halmstad PAW PATROL
PAW PATROL

Meet and Greet, utgår från scen: 11.00, 13.20 och 14.50

Kom och träffa Marshall och Chase på nationaldagen hos oss. Kram och highfive kalas + stor färgläggningstävling med pawsome prispaket!!!!

Halmstad Bamse & Lova sjunger & dansar
Bamse & Lova sjunger & dansar

Att Bamse och häxans dotter Lova tycker om sång och dans är ingen hemlighet och de vill gärna att alla är med! Tillsammans med publiken bjuds det på kända barnsånger och rörelser för hela kroppen. Det kommer bli omöjligt att sitta still!

Under 20 minuter bjuds det på klassiker som Huvud, axlar, knä och tå, Blinka lilla stjärna och Imse vimse sprindel och en hel potpurri av andra välkända barnlåtar. Alla kan vara med, stora som små, och efter sångstunden är det Meet n’ Greet med karaktärerna, kanske vill ni passa på att få en bild eller två tillsammans?

Halmstad Greta gris - Meet and greet (vid sidan om scenen)
Greta gris - Meet and greet (vid sidan om scenen)

Greta finns på eller vid scenen: 12.45, 13.40 och 15.20

Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med Mamma Gris, Pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig, med det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar! Succéserien från England nådde Skandinavien för ett par år sedan och hade sitt stora genombrott 2017. 2019 blir ett stort år för Peppa i Sverige! En otroligt omtyckt figur, populär med både pojkar och flickor och snart kommer hon på långfilm! © ABD Ltd./Ent. One UK Ltd 2017

Halmstad Agnes Frisk
Agnes Frisk

Agnes debuterade som 7-åring, fick skivkontrakt när hon var 11år, och nu 12 år gammal inledde hon året med Bingolotto. Kika gärna in på hennes hemsida: agnesfrisk.com

Halmstad Pettson & Findus
Pettson & Findus

''En räv stryker runder i trakten och Pettsons granne Gustavsson vill skjuta den. Men Pettson och Findus tycker det är en väldigt dålig idé. Men för hönornas skull så måste ju räven bort från gården och Pettson och Findus försöker komma på ett sätt att skrämma iväg räven!''

Halmstad  Nathalie "Nattid" Danielsson
Nathalie "Nattid" Danielsson

Vi får fin fint besök av Nattid som är Influencer och instagram-profil .
Tidigt i år fick hon de fina utmärkelserna "Årets TikTok 2018" och "Årets stora hjärta 2018" på Heyou-galan.

Nattid kommer hålla till i meet & greet området & sälja merch på plats kl 12-14.

 

Halmstad Träffa familjen Reinhold
Träffa familjen Reinhold

Vinnarna av årets familj 2018 kommer och besöker oss under nationaldagen. Sist dom besökte oss på Barnens dag gjorde dom en video av dagen som fick över 500 000 visningar!

Dom finns kl 12-14 i Meet & Greet området

Youtube Familjen Reinhold

Halmstad WILD KIDS DELTAGARE PÅ PLATS
WILD KIDS DELTAGARE PÅ PLATS

Kl 12-14 minglar Diesel, Alfons & Karl med våra kära besökare! Ta en bild eller fråga grabbarna om programmet :) Dom finns i MEET&GREET området!

Halmstad ICA Kvantum -  Lerum
ICA Kvantum - Lerum

Vår Partner ICA kvantum i Lerum är på plats hos oss hela dagen och arrangerar sitt mycket populära Papricalopp.  Man får en nummerlapp och frukt vid målgång, här är alla vinnare!


Då arrangemanget är på Sveriges nationaldag så bjuder även ICA Lerum besökarna på en liten svensk flagga som vi alla kan hylla dagen med.

Halmstad LEGO - Byggområde för alla åldrar
LEGO - Byggområde för alla åldrar

Vi har äran och få storbesök av LEGO under barnens dag.
Dom bygger upp ett stort område inomhus där man bla kan få bygga med:
LEGO Duplo, LEGO Friends, LEGO Ninjago och även en massa blandat LEGO för fritt bygge .

Halmstad Sense - Rit, målning och pysselområde
Sense - Rit, målning och pysselområde

Sense besöker oss denna dag och har med sig mängder med tuschpennor, träfärgpennor och kritor. Här kommer man kunna ta en paus från allt ståhej utanför och bara få pyssla för en stund.  Skapande i en bubbla med ledande produkter, här hyllar vi våra yngre konstnärer helt enkelt.

Halmstad HAGS - Lekområde för de yngre
HAGS - Lekområde för de yngre

HAGS besöker oss under Barnens Dag och bygger upp ett litet lekområde för de yngre ute på områdena. Här kommer man kunna utmana sig själv via lekpaneler, cykla minicykel, använda ecostationen och leka i lekhus. Det kommer även finnas ett par bänkar både för stora och små ifall man skulle vilja vila benen en stund.

Halmstad LEKOMRÅDE FRÅN HASBRO
LEKOMRÅDE FRÅN HASBRO

Kom och lek med Charlie i våra 3 buspölar från Hasbro!

Här finns blandade leksaker från Transformers, My Little Pony och Baby Alive. Lek, koppla av och kanske finn en ny vänskap mitt bland Hasbros alla leksaker.

Halmstad Superherorun - Superhjälteloppet
Superherorun - Superhjälteloppet

Superherorun (ingår i entrépriset) gästar i sommar exklusivt Barnens dag turnén. Alla barn som springer hinderbanan är vinnare och får diplom!  Vi uppmanar både föräldrar och barn att klä ut sig till superhjältar (inget måste) men för man det får man även en medalj. Hinderbanan är till för alla och det är OK som förälder att hjälpa sitt barn igenom den.

Halmstad Hoppborgar/slides/lekland
Hoppborgar/slides/lekland

Hoppborgar/slides/lekland i många olika utförande finns alltid på våra områden, Leken i dom ingår i entrén och borgarna övervakas av personal. Men det är alltid viktigt att även ni som föräldrar har koll på era barn när dom är i och kring våra uppblåsbara aktiviteter.

Halmstad Bubbelstation
Bubbelstation

Bubbabubbles

Kom och utforska såpbubblans gränser med våran super såpbubbel vätska.
Vi gör stora bubbel hav som du sent kommer glömma och du kan även testa att göra den största såpbubblan du någonsin har sett, och sätta såpbubblor inuti den, eller sätta dig i en såpbubbla som är större än dig själv!

Halmstad Rädda Djuren - Klubben
Rädda Djuren - Klubben

Tycker du om djur? Det gör Rädda Djuren-klubben också!
Rädda Djuren-klubbens tält är ett perfekt ställe för alla barn som vill lära sig mer om djur. I tältet kan du göra ett quiz och testa din djurkunskap, och få en låtsastatuering med gulliga och coola djur! Och så kan du läsa tidningar med spännande djurfakta, roliga artiklar och tips på hur just du kan hjälpa till att rädda djuren.
Om du vill få hem klubbens tidningar finns också möjlighet på plats att bli medlem i klubben för 100 kronor, och få ett välkomstpaket med dig hem.

Under Barnens dag kommer också Rädda Djuren-klubbens maskotar förbi och kramas med alla som vill! Eller om du hellre vill dansa lite med dem eller göra en high five så går det också bra såklart. Maskotarna älskar att umgås med barn!”

Halmstad ENDORFIN FAMILJETRÄNING
ENDORFIN FAMILJETRÄNING

Låt dig och ditt barn hitta rörelseglädje med vårt härliga koncept ENDORFIN FAMILJ!

Ett härligt Endorfinkoncept för barn och vuxen som vi är oerhört stolta över. Här tränar du som vuxen tillsammans med ditt barn. Ni får båda träning och ni får samtidigt ha en kul stund tillsammans!

Under Barnens Dag kan du och ditt barn hålla igång med oss….alla kan vara med och man behöver inte vara ombytt! Ni utför olika övningar som tränar både koordination, stryka, balans och givetvis massa glädje. Övningarna är anpassade för både Dig som vuxen och för barnet.

Endorfin
På våra träningsanläggningar i Alingsås och Stenkullen hittar du ett stort utbud. Om du vill träna ensam eller i grupp, med fria vikter eller maskiner, styrka eller kondition, spelar ingen roll. Vi erbjuder något för alla, både när det gäller medlemskap och träning. Vi är, under våra öppettider, alltid bemannade, vilket gör att Du alltid har någon du kan fråga eller byta några ord med.

Halmstad Radio pE20 live från Barnens Dag
Radio pE20 live från Barnens Dag

Vi träffar Theoz, Sean Banan, High 15, Paw Patrol och Greta Gris m.m.

Sändningen görs i stolt samarbete med Lekia som också kommer finnas på plats med oss under dagen.

Artistintervjuer, bus och vimmel – följ allt som händer!

Lyssna på 91,4 MHz, via vår app eller webradio kl 12-15.
Kom och hälsa på vårat tält!

SPONSORER

Kungsbacka
Kungsbacka
Kungsbacka
Kungsbacka
Kungsbacka
Kungsbacka
Kungsbacka
Kungsbacka
Kungsbacka
Kungsbacka

KONTAKT

B L I   S E D D   A B

robert@blisedd.se

Facebook

Bli sedd